XXX

Boxsprings

Barnhoorn bedden heeft in haar winkel aan de Princestraat een prachtige showroom waar verschillende boxsprings staan. Deze boxsprings verschillen allemaal in slaapcomfort en geven u als klant de kans om tot een juiste keuze te komen. Wij hebben boxsprings van verschillende vooraanstaande merken en omdat wij niet aan één merk gebonden zijn kunnen wij een vrij en onafhankelijk advies geven.

De boxsprings in onze winkel zijn van merken als o.a. Cinderella, Polypreen, Van Landschoot, Magnitude en ons eigen ‘merk’ Barnhoorn!

Heeft de klant het bijvoorbeeld eerder warm tijdens  zijn slaap dan kiezen wij voor een materiaal dat goede ventilatie geeft en verkoelend is. Ligt u graag stevig of hebt u liever een zacht matras. Dit kan uiteraard per partner verschillen.

U kunt dus hetzelfde matras als u partner hebben, maar met andere eigenschappen. De  toppers zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen en hardheden.

Matrassen

Barnhoorn Bedden biedt ook op het gebied van matrassen een excellente keuze. Wij hebben een afdeling in onze winkel waar alle verschillende matrassen te proberen en te testen zijn. Ook bij de matrassen zijn wij niet aan één merk gebonden, waardoor de klant bij ons een optimale keuzevrijheid heeft. Populair zijn bij ons de merken Norma, Polypreen en onze eigen ‘Barnhoorn’ matrassen. Wij kunnen de matrassen aanpassen naar de wens van de klant. Wij letten hierbij natuurlijk op gewicht en lengte. Maar wij kijken tevens naar de slaapwens van de klant.

Klanten kunnen voelen en zien wat een boxspring biedt. Bijvoorbeeld of het een elektrische boxspring of een vaste boxspring betreft en voorzien is van matrassen, met of zonder topper. In alle boxsprings heeft u een keuze uit prachtige kleuren die u kunt afstemmen aan de wens van uw interieur. Na de keuze van uw boxspring en kleur kunt u deze uitbreiden met nachtkastjes, hoofdbord en andere toebehoren,  afgestemd met dezelfde kleurstalen.

Slaapzacht garantie

Uniek bij ons is onze speciale 'slaapzacht garantie'. Na aanschaf van een boxpring, bed, ledikant, kussen, topper of deken krijgt u twee weken garantie. Is het product niet wat u verwacht of voldoet het niet aan uw eisen? Dan kunt u het product geheel vrijblijvend wisselen. Net zolang tot u lekker slaapt! Dat noemen wij nou slaapzacht garantie. Daar slapen wij ook lekker van.

Kussen en dekbedden

Barnhoorn bedden heeft een ruim assortiment aan kussens en dekbedden. Een goed kussen is net zo belangrijk als een goed bed. Wij geven u de ruimte om de kussen te testen, zodat u bij twijfel zeker weet dat het eindresultaat goed is. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een goede keuze.

Dekbedden zijn er van verschillende materialen en kwaliteiten. Barnhoorn Bedden heeft dekbedden van de beste kwaliteit. De keuze bestaat uit diverse materialen zoals dons, syntetisch, wol ecetera. Laat u hierover door ons goed adviseren. Inzake dons werken wij onder andere samen met Familie bedrijf Jonk bv te Volendam. Gespecialiseerd in het verwerken van het beste dons. Deze dekbedden en kussen zijn bij Barnhoorn Bedden te verkrijgen onder eigen label, in samenwerking met Fa. Jonk BV.

Lifestyle

Barnhoorn bedden heeft verschillende lifestyle artikelen voor uw huis. Denk hierbij aan karpetten en kleden. Maar ook hebben wij diverse stoelen en banken van verschillende leveranciers. In onze winkel vindt u ook diverse tafels, groot en klein. Bijzettafels en eetkamertafels. Er is een ruime keuze aan lampen en foto’s op canvas.

Verspreid in de winkel liggen diverse kussens met verschillende prints in verschillende maten. Zoekt u een vacht of een huid? Ook hier hebben wij vele kleuren en designs. De artikelen variëren van aanbod en jaargetijde. Daarom is het altijd de moeite waard om een kijkje te nemen in onze prachtige winkel!

Ledikanten

Barnhoorn bedden verkoopt diverse soorten ledikanten. Gestoffeerd of gemaakt van een mooie houtsoort. Wij hebben ledikanten in allerlei soorten en maten. Met of zonder hoofdbord. U kunt alles zelf samenstellen. Wij kunnen de ledikanten voorzien van een elektrische of vlakke lattenbodem in elke maat en hardheid. En natuurlijk kunt u meteen een matras uitzoeken, dat past bij uw nieuwe ledikant!

Bezorgservice

Barnhoorn Bedden en Lifestyle levert uw nieuwe bed of lifestyle artikelen persoonlijk bij u af. Wij beschikken over een mooie bus en een eigen bezorgteam. Wij zorgen dat uw bed op de juiste plek komt te staan zonder dat u daar zelf moeite voor hoeft te doen. Ook grotere lifestyle artikelen kunnen wij bij u thuis afleveren als u dit wenst.

Winkelwagen