XXX

Wij hebben dé oplossing als je baby slecht slaapt

Als je baby slecht slaapt, krijg je als ouders vanzelf ook te maken met slaapgebrek. Niet fijn, want dat ontregelt het ritme in jullie gezinsleven. Wij kennen het maar al te goed: LullaMe is ontstaan uit persoonlijke ervaring.

“Slapeloze nachten? Wij begrijpen je.”

“Vele uren bracht ik door met pogingen om mijn baby in slaap te krijgen,” zegt Hanna Sissala. Ze is oprichter en CEO van LullaMe. “Het enige dat hielp, was beweging. Maar ik kon niks vinden waarmee ze in slaap kon vallen in haar eigen bed. Dus besloot ik iets te maken.”

Al vele generaties lang laten ouders hun baby’s op dezelfde manier slapen. We wiegen en schommelen. We kalmeren ze in onze armen, in de kinderwagen en zelfs in onze auto.

Wat nou als je kunt zorgen voor zo’n schommelende beweging in het matras van de baby? Hanna een team van professionals samengesteld om dat voor elkaar te krijgen.

Centraal stond daarbij de veiligheid!

“Velen in ons team hebben kleine kinderen,” vertelt Hanna. “We weten allemaal dat slaap heel belangrijk is voor het welzijn van het hele gezin. Maar ook dat de veiligheid van je baby altijd op de eerste plaats komt.’

“Daarom hebben we een matras ontworpen waarin alle bewegende delen verborgen zijn. Verder is het oppervlak ademend, zodat het lucht doorlaat en daarmee veiliger is dan een normale matras. Zelfs als het kindje op de buik gaat liggen. Ik vond het ook belangrijk dat de baby in slaap kan vallen in zijn of haar eigen bed, dicht bij de ouders.” 
 

“Ontworpen voor wie we het meest liefhebben.”

Toen Hanna haar tweede kind kreeg, kreeg ze de kans om de matras zelf te proberen.

“In het begin duurden de dutjes van onze zoon slechts 10 minuten,” vertelt ze. “Hij werd de hele tijd moe en huilend wakker, daar hadden we veel stress van. Toen gingen we de LullaMe-matras gebruiken. Daarna werd hij telkens na zo’n 45 minuten wakker met een big smile, omdat hij genoeg had geslapen!”

De LullaMe-babymatras is ontworpen en wordt continu ontwikkeld samen met baby’s en ouders.

(Klik hier voor enkele van de meestgestelde vragen en antwoorden over de LullaMe-matras.)

‘Het is toch geweldig dat deze matras zoveel gezinnen heeft geholpen om beter te slapen en prettig wakker te worden?” Hanna is enthousiast. “Ouders hebben nu eenmaal niet zelf in de hand hoe goed hun pasgeboren kindje slaapt. Maar ook als een baby moeite heeft met inslapen, is het mogelijk dat iedereen in het gezin toch uitgerust en met een glimlach ontwaakt. Dankzij de LullaMe-babymatras.” 
 

“Bij LullaMe hebben we het allemaal ervaren.”

Goed uitgeruste ouders zijn vrolijker.

Als je baby en jij kunnen slapen, ben je allebei vrolijker. Je komt ook nader tot je partner en samen hebben jullie meer energie om je kind te helpen bij de ontwikkeling.

Slaapproblemen bij baby’s komen vaak voor.

Het is normaal dat je je moe, gestresst of zelfs boos voelt als je baby niet slaapt.

We weten hoe het voelt.

De basis van LullaMe ligt in persoonlijke ervaringen. Wij begrijpen de betekenis van slaap voor gezinnen met een baby.

 

Interesse? Neem hier dan contact op met Barnhoorn Bedden.

Of klik hieronder om direct naar de LullaMe-babymatras in onze webshop te gaan:


Gerelateerd nieuws

beddinghouse sale

Bekijk de nieuwe Beddinghouse folder!

Klik hier om de folder te bekijken.

bomschuitenwinter

Een exclusief cadeau van onze kunstwand

Barnhoorn Bedden is exclusief verkooppunt van de schilderijen van Scaponi Art. Onze kunstwand omvat voornamelijk...

Cinderella

Nieuw in ons assortiment: Cinderella boxsprings!

Winkelwagen